Kattenhotel

Katten Hotel Dronten

Trimsalon Nieuws!!  Op dit moment wordt er een hele nieuwe trimsalon gebouwd aan de Oude IJssel.  ( dit is vlak bij HK Living en de milieustraat) Trimsalon de Aandacht wordt op deze lokatie uitgebreid met een Honden-wassalon en een katten hotel. Het streven is begin 2020 op deze lokatie de deuren van de nieuwe salon te openen. Wilt u op de hoogte blijven volg de trimsalon dan op Facebook  en Instagram

Katten Hotel Dronten

Binnen kort heeft Dronten een eigen Katten Hotel. 


Trimsalon de Aandacht zal begin volgend jaar de deuren openen van haar nieuwe Honden, katten en konijnen trimsalon, maar ook van de Honden-wassalon en het Katten Hotel.


Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het Katten Hotel volg de Trimsalon dan op social media via facebook en instagram.


De website van het katten hotel is nog niet online. Dit zal waarschijnlijk pas eind dit jaar zijn omdat wij nog vol in ontwikkeling zijn met de planning en de invulling.

Komt u kat ook logeren?

Heerlijk de tijd is aangebroken, u gaat binnenkort heerlijk genieten van een welverdiende vakantie! Maar wat doen we met de kat? U kat kan net als u van een heerlijke vakantie genieten, Waar? Bij ons in ons prachtige kleinschalige Katten Hotel.